GoldenAge-blue.png

Volg ons

COVID -19 : GOLDEN AGE, meer dan ooit aan uw zijde!

 

GOLDEN Age heeft zijn activiteiten hervat, met inachtneming van alle maatregelen die sinds het begin van de lockdown van kracht zijn.

Tijdens de COVID 19-crisis hebben we besloten om de zaken voor onze senioren en hun families op orde te brengen door de krachten te bundelen met partnerbedrijven. We hebben besloten om deze om samen verder te werken.

Hieronder vindt u uitleg over de FOOD PACK's, ontwikkeld door GREAT Traiteur, en de Senior Tab, ontwikkeld door Digital Seniors, een belgisch bedrijf, om u de mogelijkheid te geven in contact te komen met dierbaren die we op dit moment niet meer kunnen bezoeken.

 

Food Pack

GOLDEN Age bundelt de krachten met GREAT Traiteur om FOOD PACK's te leveren aan ouderen, geïsoleerde mensen en hun families om hun dagelijkse leven te vereenvoudigen.
 

De FOOD PACK, een vacuümverpakte kant-en-klare maaltijd oplossing.

Het principe is eenvoudig: u maakt uw keuze op hun site, met behulp van de onderstaande "bestelbon" knop, tussen de seizoensgerechten die door hun chef-koks worden voorbereid. Het menu verandert elke week.

De maaltijden worden op woensdag en/of zaterdag bij u thuis geleverd.
 

Touch-tablet voor Seniors

Senior Tab is een touch-tablet, ontwikkeld door een van onze partners Digital Seniors, een belgish bedrijf. Gemakkelijk te gebruiken, om verbindingen tussen de generaties te behouden. 
 
Graag stellen we een u de tablet voor de senioren om je heen voor, zodat ze met je in contact kunnen komen en wederzijds. 

Concreet, wat stellen we voor?

De Senior Tab

 • 349 BTW inbegrepen 

Ter info, vaak zijn er promoties. Neem gerust eens kijkje op hun website : Digital Seniors


Optioneel

Een jaarabonnement op de spelapplicatie (Jo of Edith versie) van Dynseo.  

 
 

Diensten

 • Het beheren van de administratie : de post sorteren, behandelen en opvolgen; helpen bij de formaliteiten van het aanvragen van documenten, toelagen, het lenen van paramedische apparatuur, ...

 • Winkelen (supermarkt, postkantoor, apotheek, ...) 

 • Afspraken maken en ze er naar toe brengen (kapper, dokter, ...)

 • Het boeken van tickets voor shows, transporten, restaurants, hotels of andere activiteiten

 • Het leveren van kleine gerechten

 • Het zoeken naar geschikte et betrouwbare mensen om kleine, huishoudelijke werken te verrichten (tuinonderhoud, klein sanitair, timmerwerk, elektriciteit, schilderen, ...)

 • Een gewoon bezoekje brengen

 • Het organiseren van een dîner (catering, bloemen, uitnodiging, ...)

 • Een uitstapje naar een tentoonstelling organiseren

 • Een kopje koffie gaan drinken

Heb je niet genoeg tijd om je ouders of een oudere in je omgeving te helpen?

Wil je hulp of een specifieke ondersteuning voor deze ouderlingen?

Wenst u zich van verschillende taken te ontlasten?

Bent u op zoek naar iemand om een hoop taken te coördineren?

 

Jij die jezelf niet in 4 kunt snijden, tussen je gezinsleven, je professionele leven, je vrije tijd en de ouderen rond u, bel ons, we kunnen je helpen een aantal taken te vervullen.

 

Afhankelijk van uw behoeften of wensen, zorgen wij voor de volgende punten :

Wacht niet langer en maak oproep aan "GOLDEN AGE". Dankzij de diensten die we aanbieden, is thuis verouderen heel goed mogelijk. U kunt op ons rekenen, wij zijn vertrouwbare personen.

 

De prijzen van "GOLDEN AGE" zijn vast - 50€ per uur.

Elkaar ontmoeten kost niets en verbind je nergens toe, dit moment is GRATIS.

 

Werkwijze

Tijdens onze eerste afspraak, zal u kennismaken met uw GOLDEN Organizer (personal assistant) en deze zal naar uw behoeften luisteren. Nadien, worden deze informaties door ons geanalyseerd en komen we terug met een aangepaste en gepersonaliseerde oplossing. Met de tijd kunnen de taken natuurlijk aangepast worden..

Voor het goede verloop van onze samenwerking, gaan we starten met het beantwoorden van uw dringende verzoeken, tegelijkertijd zullen we de tijd nemen om alle belangrijke informatie die nuttig is in uw dagelijks leven te verzamelen in een "levensrepertorium", als u dat wenst, natuurlijk.

Tenslotte, GOLDEN AGE verricht de meeste diensten zelf. Voor specifieke aanvragen doen we oproep aan onze externe partners. 

Om de communicatie te vergemakkelijken en de follow-up van uw verzoeken te realiseren word u begeleid door één contactpersoon de GOLDEN Organizer.

Historiek

Zoals de meeste vrouwen heb ik verschillende functies in mijn leven. Ik ben tegelijkertijd een moeder, een dochter, een zus, een vriendin, een meter, een tante, een schoondochter maar eerst en vooral ben ik MEZELF, een vrouw in de veertig.

Mijn dagelijks leven wordt voornamelijk gevoed door mijn familie, vrienden en GOLDEN AGE.

Als ik de gelegenheid heb om mij te ontspannen, kook ik, sport ik en geniet ik met volle teugen van het leven.

​Menselijke relaties vormen de kern van mijn interessen. Het leven zorgt ervoor dat ik mijn diensten aan mensen die het nodig hebben wil aanbieden. Meer bepaald senioren helpen en hun kinderen verlichten.  "GOLDEN AGE " is daaruit geboren.

Merk op dat ik perfect tweetalig ben (Frans-Nederlands) en dat ik heel gemakkelijk Engels spreek.

Een woord, een gebaar, Sibylle doet de rest...maar alleen kan ik vandaag niet iedereen helpen, daarom heb ik besloten me te omringen met betrouwbare mensen die met dezelfde waarden werken als ik, de GOLDEN Organizers.

 

 
 

GOLDEN Organizers

Marie-Pierre Vercauteren - Regio Gent

Marie-Pierre Vercauteren, getrouwd, 53 jaar oud en heb 2 kinderen van 25 en 23 jaar, Estelle en Arnaud.
Ik ben perfect tweetalig, Frans-Nederlands en ik spreek vlot Engels.
Ik werkte 35 jaar lang in een goudsmederij in Gent, die ook gespecialiseerd was in tafelgerei.
De winkel is uiteindelijk gesloten en ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Omdat ik een betrouwbaar, discreet en geduldig persoon ben, voelde ik me aangetrokken door Golden Age.
Naar mensen luisteren, zien hoe ik ze kan helpen, of het nu administratief, computer, puur praktisch of emotioneel is, zal ik er mijn hart en ziel in steken op oplossingen te vinden voor elke vorm van aanvraag.
Mijn eerste doel is om de ouderen van dienst te zijn, hen te helpen en hun dagelijks leven te verlichten.
Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de diensten van Golden Age hun gewicht in goud waard zijn!

 

Eliane de Zeeuw - Regio Gent

Moeder van 3 volwassen jongens.

In zowel mijn professionele als mijn privé-leven zijn menselijke relaties en dienstverlening van groot belang. 

Van nature heb ik een praktische, positieve en servicegerichte instelling en vind ik het prettig om andere mensen te kunnen helpen.

In de regio Gent wil ik graag mijn diensten aan senioren aanbieden die wat extra hulp, ondersteuning of aandacht kunnen gebruiken.

In een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u mij laten weten wat uw wensen en behoeften zijn.

Door administratie en organisatorische taken van u over te nemen, kunt u zelf met minder zorgen en stress van het dagelijks leven blijven genieten.

Anne-Catherine Brabant - Regio Brussel

Als moeder van een 13-jarige tweeling, besloot ik een paar maanden geleden mijn functie te verlaten om een richting te nemen meer in overeenstemming met mijn waarden. Mijn wens was in een sociaal project binnen te stappen, waar ik kon voldoen aan mijn permanente wens om anderen te helpen.

Discreet, met een voorkeur voor menselijke relatie, met empathie, met het vermogen om te luisteren zal ik me in staat stellen om nauwkeurig uw behoeften te bepalen en om de juiste oplossingen te implementeren.

Door me aan te sluiten bij Golden Age, volg ik mijn wens om senioren te ondersteunen, relaties op te bouwen en hen een persoonlijke, betrouwbare en effectieve hulp te bieden op zowel administratief als organisatorisch niveau.

Priscilla de Hennin - Regio Waals Brabant

Getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Na 15 jaar in de reissector, wil ik mijn professionele carrière verder ontwikkelen.

Ik wil nu mijn tijd zo veel mogelijk besteden aan het helpen van mensen in nood. Uitgerust met het vermogen om te luisteren en geduld te hebben, is het mijn missie om het dagelijks leven en de beperkingen van het dagelijks leven te verlichten voor anderen. Contacten, in zowel het beroeps- als het privéleven, zijn voor mij essentieel.

Please reload

 

In de pers

 

Juliette et Victor - Mei 2020

 

La Libre Essentielle - Spécial Senior (April 2020)

 

L'Eventail Magazine - Mei 2019

Wolvendael - Maart 2019 (p.127)

 

Getuigenissen

« Dankzij Sibylle, haar vriendelijkheid en haar doelmatigheid is mijn dagelijks leven opnieuw een plezier  geworden. Geen zorgen et geen stress meer. Mijn kinderen net zoals ikzelf zijn zo gelukkig et gerustgesteld ».

Christine

« Bedankt aan mijn Golden Organizer! Haar pertinente raden, haar positief karakter en haar energie voor oplossingen, geven de gelegenheid aan ons moeder(en groot-moeder) om thuis verder te blijven leven. 

Bedankt! »

Virginie

 

Partners

Mister Genius

Mister Genius, de lokale computerwetenschapper.

 

Wij bieden u het aanspreekpunt voor alles wat met computergebruik te maken heeft, van de internetprovider tot uw smartphone, computer en/of tablet.  

Niet meer zoeken naar wie je moet contacteren in geval van een probleem. Wij bieden u een complete service.  

Wij zijn er om u te helpen bij eventuele IT-problemen. Wij bieden ook trainingen aan voor het gebruik van al deze apparaten, maar zorgen ook voor de herstelling ervan.  

Inforsenior.be

Inforsenior.be is een gratis website met tutorials in video- of tekstformaat op de basistools voor het juiste gebruik van uw smartphone / computer / tablet gemakkelijk te kunnen gebruiken  U kunt bijvoorbeeld leren hoe u op het internet kunt surfen, hoe u online kunt winkelen of hoe u accounts op sociale netwerken kunt aanmaken. 

Inforsenior.be is een vrijwillig en burgerlijk initiatief van jonge studenten uit Louvain-la-Neuve die geïsoleerde mensen willen helpen door hen te leren hoe ze de computerhulpmiddelen en -functionaliteiten van hun toestellen moeten gebruiken.

www.inforsenior.be

GREAT traiteur creëert sinds 2011 een uitgebreid gamma aan gerechten voor al uw events.

Ons creatief keukenteam munt uit in het gebruik van seizoensgebonden, lokaal geproduceerde kwaliteitsproducten.

 

Onze Maitres d’Hotel en hun getalenteerde zaalpersoneel focussen op een efficiënte en discrete service om zo een unieke sfeer te scheppen op uw events.

Voor meer info : GREAT Traiteur

Digital Senior

Voor meer info www.digital-seniors.be

SOS VERPLEEGSTER

Voor meer informatie : www.sos-infirmier.be

Lifewishes geeft ons de mogelijkheid om onszelf te uiten zowel in onze ervaringen, als in wat ons nauw aan het hart ligt, in onze overtuigingen, onze laatste wens of in wat we willen achterlaten. We kunnen ook, dankzij Lifewishes, woorden of liedjes laten beluisteren en afbeeldingen achterlaten aan diegenen die ons dierbaar zijn ...

www.lifewishes.org

David B. - Klusjesman

David, 

de man met gouden handen ter beschikking van de GOLDEN AGE leden.

David is klaar om al je kleine klusjes te verrichten.

Cédric V.W. - Tuinman

Cédric,

onderhoudt de buitendelen van de huizen van GOLDEN AGE leden (tuin, heggen, terrassen, opritten ...) en geeft u indien nodig tips voor uw kamerplanten.

Please reload